A A A

Alerji vücudumuzun bağışıklık sisteminin aslında zararlı olmayan maddeleri zararlı gibi kabul edip verdiği aşırı reaksiyondur.

Alerjenle ilk karşılaşıldığında bağışıklık sistemimiz bu bilgiyi hafızasına kaydeder. Eğer tekrar bu etken ile karşılaşılırsa oluşan antikorlarla vücudumuz tepki verir. Bu olay her karşılaşmada aynı şekilde veya artarak devam eder. Alerjik reaksiyonların tipleri vardır ve vücutta farklı yerlerde, organlarda ve farklı şiddetlerde kendini gösterebilir. Bu reaksiyonlar uzun süre devam ederse vücutta doku hasarları meydana gelebilir.

Günümüzde alerjilerdeki artışta gıda katkı maddelerinin fazla kullanılması; fast-food denen hazır yiyecekler; cep telefonları, bilgisayar kullanımı; stres gibi vücudu olumsuz etkileyen sebeplerde sayılabilir. Bu etkenler bağışıklık sistemimizi devamlı bir savaş halinde tutarak aşırı duyarlı hale getirirler.

Biorezonans cihazı kişiye dokunduğunu veya alerji yaptığını düşündüğümüz maddenin frekansını nativ (doğal, olduğu gibi) olarak değerlendirebilir. Alerjen frekansı kişinin kendi frekansıyla karşılaştırılıp rezonans tespit edildiğinde test edilen maddenin alerjik reaksiyona yol açtığını anlamak mümkün olmaktadır.

Uygulama Nasıl Yapılır
Allerji yapan, dokunan etkenler tespit edildikten sonra uygulama planı hazırlanır. Kişinin ne kadar maddeye allerjisi varsa terapist o ölçüde bir plan hazırlar. Seanslar haftada bir kez olmaktadır.

Uygulamaya, kişide tespit edilen ana allerjilerle başlanır.

Allerjik bünye kendisine dokunan ama sağlıklı insanlar için hiçbir olumsuz etkisi olmayan allerjen maddeyle karşılaştığı zaman tepki vermektedir. Bu tepki , bu maddelerin frekans kodunu hücrelerin hafızasından silmesi sonucu oluşmaktadır. Vücut maddeyi ‘’yabancı’’ olarak algılar ve bağışıklık sistemi onunla savaşmaya başlar. Hastalık bu şekilde kendini gösterir.

Biorezonans temel olarak bu allerjen maddelerin vücuttaki patolojik frekansını sıfırlamayı ve vücuda güçlendirilmiş normal fiziksel frekanslar vermeyi hedefler. Uygulamadan sonra organizma allerjen maddeleri normal kodunda algıladığı için hastalık tablosu oluşmaz. Örneğin; Çilek alerjisi olan bir kişi bir dönem perhiz ve akabinde biorezonans uygulandıktan sonra yine terapist tarafından yapılacak testle birlikte yeniden çilek yemeye başlayabilir.

 

Alerji yapan, dokunan frekanslar tespit edildikten sonra terapist tarafından uygulama planı hazırlanır. Uygulama başlayacağı zaman vücudunuza elektrotlar bağlanır bu elektrotlar oturarak veya rahat halde yatarken bağlanabilir. Genelde bir seans 5 ila 30 dakika arasında son bulur, haftada 1 kez uygulanır.

 

replica watches fake watches replica rolex rolex replica fake watches replica watches replica rolex fake rolex replica rolex rolex replica